
SanDisk Ultra Dual Drıve Go Type-C SDDDC3-064G-G46 64 GB Usb 3.1 Flash Bellek
Henüz yorum yok
Yorum Yaz
SanDisk Ultra Dual Drıve Go Type-C SDDDC3-064G-G46 64 GB Usb 3.1 Flash Bellek
Çok Yakında Turkcell Pasaj' da


Telefon ve Tabletlerde Yer Açma Fırsatı
Akıllı telefon ve tablet bilgisayarların belleklerini boşaltmak için uygun harici flash bellek arayanlara hitap eden SanDisk Ultra Dual Drive, hızlı dosya taşıma özelliği, kompakt tasarımı e güvenli yapısı ile bir depolama biriminden çok daha fazlasını sunar.
Pratik Kullanım için Anahtarlık Halkası
64 GB depolama alanı ile fark yaratmasının yanı sıra pratik bir şekilde yanınızda taşıyabilmeniz için sağlam bir anahtarlık halkasına sahip olan SanDisk Ultra Dual Drive flash belleği, anahtarlığınıza veya çantanıza asabilirsiniz.
Pratik Otomatik Yedekleme
SanDisk Memory Zone uygulaması sayesinde fotoğraflardan videolara, belgelerden müzik dosyalarına kadar tüm kişisel dosyalarınızı tek dokunuş ile yedekleyebilirsiniz. Üstelik bunu belirli periyotlara yaparak telefon ve tablet bilgisayarınızın her zaman yeterli alana sahip olduğundan emin olabilirsiniz.
Konnektörleri Koruyan Özel Tasarım
Hareketli tasarımı sayesinde konnektörleri koruma altına alabileceğiniz SanDisk Ultra Dual Drive flash bellek, bu sayede uzun bir kullanım ömrü sunarken kişisel verilerinizi de koruma altına alır.Teknik Özellikler
Ürün Model Adı
SANDİSK ULTRA DUAL DRIVE GO TYPE-C SDDDC3-064G-G46 64 GB USB 3.1 FLASH BELLEK
Üretim Yeri
Çin
Usb Veri Hız Tipi
USB 3.1
Kapasite (mah)
64 GB
Garanti Süresi
BELİRTİLMEMİŞ
Orıjınal Renk
SİYAH
Ana Renk
SİYAH
Renk
SİYAH
Seri - Imeı
SERİ
Sub Kategori
PASAJ
Marka
SANDISK
Ürün Değerlendirmeleri